Google Adwords (SEA)

Google Adwords Advertentie campagne

Binnen de zoekmachine Google is het mogelijk om te adverteren (SEA). Met een advertentiecampagne kan de juiste boodschap getoond worden bij de zoekopdracht van een gebruiker. Afhankelijk van de doelstelling wordt er een bepaald kostenmodel gekozen. Met Google Adwords is jouw organisatie altijd zichtbaar, door hoge posities in de zoekmachines. Per zoekwoord worden er biedingen ingesteld. Daardoor ontstaat er een duidelijk inzicht in de kosten en betaal je nooit meer dan vooraf bepaald.

Google adwords adverteren

Hoe kan Webart Creations jou helpen met SEA?

Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties op een dusdanige manier worden ingezet dat ze tegen zo laag mogelijke kosten het maximale resultaat bereiken. Dit doen wij door het inzetten van onze ervaring en verschillende tools. Afhankelijk van de beoogde doelstelling zorgen wij ervoor dat er advertenties worden ontwikkeld voor het zoeknetwerk, Display, Shopping of voor Youtube. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. We zullen ervoor zorgen dat het Adwords account correct is gekoppeld met Google Analytics, zodat campagnes doelgericht opgezet kunnen worden en het resultaat direct meetbaar is. Zo kan bijvoorbeeld achterhaald worden welke advertentie voor welke omzet geleid heeft.

 

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van een gedegen zoekwoordonderzoek achterhalen wij, in samenspraak, welke zoekwoorden relevant zijn voor de business waarin je actief bent. Op basis daarvan zullen wij verschillende advertenties opzetten die aansluiten bij de zoekintentie van de beoogde doelgroep. Het resultaat staat centraal in de opzet van de Google Adwords campagnes. Door doelstellingen en budgetten in kaart te brengen zorgen we ervoor dat er realistische verwachtingspatronen zijn, en jij weet wat je van ons kunt verwachten.

adwords-google

Wil jij ook aan de slag met Google Adwords?

Google Adwords is één van de meeste effectieve online marketing kanalen om meer bezoekers en conversies te genereren. Het voordeel ten opzichte van andere online marketing kanalen is het directe resultaat. Door de inzet van de juiste zoektermen en advertentieteksten kan een specifieke doelgroep bereikt en getriggerd worden om actie te ondernemen.

 

  • Door juiste inzet van advertenties meer bezoekers op jouw website
  • Met de inzet van SEA ontstaat er duidelijk inzicht in resultaten
  • Snel schakelen en inspelen op trends/ontwikkelingen
  • Budgetten en kosten zijn beheersbaar
  • Maak in advertenties gebruik van beeld, tekst en video

 

Wil je dat de site van jouw organisatie ook gevonden wordt via de betaalde vermeldingen in Google? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

SEA Google Adwords