Huisstijl ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Wie voor zichzelf werkt weet hoe belangrijk het is om zichzelf bekend te maken aan de buitenwereld. Uiteraard wil je dit natuurlijk wel doen met een design dat bij jouw bedrijf past en dat precies laat zien waar je voor staat. Vandaar dat wij voor jou met genoegen een huisstijl ontwerpen op maat. Jouw huisstijl is tenslotte hét visitekaartje van je onderneming en de juiste stijl zorgt voor een professionele uitstraling. Zo creëren wij artikelen als visitekaartjes, briefpapier, logo’s en enveloppen.

Voor ieder bedrijf kunnen wij wel een passende huisstijl ontwerpen. We bieden als huisstijlontwerper een pakket op maat welke we aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samenstellen. Nadat je de aanvraag bij ons hebt gedaan en de persoonlijke wensen en voorkeuren bekent zijn, zullen we u spoedig meerdere voorstellen voorleggen. Vervolgens kies je zelf welk huisstijlontwerp je verder wil laten uitwerken en perfectioneren. Doorgaans heb je het eerste huisstijldesign binnen een week in jouw mailbox.

 

Huisstijl ontwerpen

Het belang van een krachtig en herkenbaar huisstijl ontwerp

Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto’s moeten ervoor zorgen dat jouw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met jouw onderneming te maken heeft.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden.
Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol en houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen deze huisstijl.

Waarom jouw huisstijl en logo laten ontwerpen door Webart Creations?

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen altijd een unieke huisstijl op maat.

Concept voorstellen

Ontvang minimaal 3 conceptvoorstellen van ons.

Diverse formaten

Ontvang jouw nieuwe logo in vector Eps, Ai, Pdf, Jpg, Gif en/of Png formaat.

100% tevredenheid

Wij gaan door tot je 100% tevreden bent.

Snelle oplevering

Vlotte levertijden, binnen enkele werkdagen indien gewenst.

Vervolg kortingen

Korting op vervolgontwerpen bv. op promotiemateriaal.

Interesse in een logo of complete huisstijl?

Webart Creations ontwerpt jouw logo en complete huisstijl op maat.
Natuurlijk kunnen wij je ook voorzien van promotiemateriaal zoals:

 

  • Flyers
  • Posters
  • Folders
  • Autobelettering
  • Visitekaartjes
  • Etc.