Webart Creations | professioneel webdesign te Den Haag - website - cms - webshop - zoekmachine optimalisatie
Email Facebook Twitter LinkedIn
HOMEPROFIELDIENSTENPORTFOLIOCONTACT
 
Stuur een email
U bent op pagina: » Webart Creations » Ervaringen klanten

Wij hechten veel waarde aan onze klantenervaringen:

Of deze nu lovend zijn, of kritiekpunten bevatten. Wij nemen dit allemaal mee om u als eventuele nieuwe klant een uitstekende service te kunnen bieden. Daarom delen wij enkele ervaringen van klanten die u voor gingen graag met u, wij staan tenslotte voor eerlijkheid.

Van der Meer Hypotheken | Paul van der Meer:
Onze ervaring met Webart Creations is zonder meer positief. Webart Creations is het bedrijf om zaken mee te doen voor het ontwerpen en onderhouden van je internetsite. Vanaf het eerste mailcontact met Webart Creations zal je merken dat de communicatie helder en begrijpelijk is en dat je ideeen en wensen over je websitebuilding snel gaan leven. Webart Creations heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat je wensen zijn voor het bouwen van je website.
France Estate Services | Pieter Fangman:
Als France Estate Services hebben wij bijzonder goede ervaringen met de dienstverlening van Webart Creations op het gebied van Websiteontwerp, Websitebouw en vervolgservice, zoals aanvullingen en wijzigingen op de website. Sterke punten zijn de razendsnelle reactie op verzoeken, de hoge kwaliteit van het geleverde werk en de extreem gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.
Wij kunnen dit bedrijf van harte aan eenieder aanbevelen!
de Vos Office Support | Francina de Vos:
deVosOfficeSupport neemt al enkele jaren diensten af van Webart Creations en dit naar volle tevredenheid.
Snel en netjes wordt een opdracht uitgevoerd tegen een zeer redelijke prijs. Zeer aan te bevelen!
Restauratie Atelier Picard | Hans Picard:
Wij als Restauratie Atelier Picard, zijn zeer tevreden over het bedrijf Webart Creations.
Vrij snelle wijzigingen van onze website zijn steeds mogelijk. De prijzen zijn vriendelijk en betaalbaar, kortom aan aanrader!
Peters Klussen | Peter Holgen:
Al zes jaar is Peter's Klussen zeer tevreden over Webart-Creations. Recent hebben wij onze tweede website laten vormgeven en ook nu weer verliep de samenwerking soepel. De dienstverlening is snel en doeltreffend. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Een aanrader!
Dooreen | Betty Jaarsma:
Alweer 6 jaar geleden was mijn eerste kennismaking met Webart Creations. Het contact liep van het begin af aan vlot, vriendelijk en toegewijd. Een eigen ontwerp kon ingediend worden en deze werd tot in de 'puntjes' uitgevoerd. Enkele jaren later heeft Webart Creations een webshop op mijn voormalige site geïntegreerd naar volle tevredenheid.