Webart Creations | professioneel webdesign te Den Haag - website - cms - webshop - zoekmachine optimalisatie
Email Facebook Twitter LinkedIn
HOMEPROFIELDIENSTENPORTFOLIOCONTACT
 
Stuur een email
U bent op pagina: » Webart Creations » Werkwijze

Een op resultaat gerichte werkwijze

Bij het maken van een website hanteren wij een gestructureerde en inzichtelijke werkwijze. Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen wij een succesvolle samenwerking en een optimaal resultaat. Webart Creations doorloopt hiervoor samen met u een zestal fasen.

FASE 1. Orientatiegesprek indien gewenst
In het oriëntatiegesprek bespreken wij uw wensen, ideeën en eisen die u hebt ten aanzien van uw website. Wat is uw doelgroep, welke websites spreken u aan, welke juist niet, welk beeld heeft u voor ogen?  Ook de indeling van de website komt ook aan de orde.

U kunt deze fase ook overslaan en direct een offerte aanvragen via het offerte aanvraag formulier.
FASE 2. Offerte voor de website
Aan de hand van ons oriëntatiegesprek of uw offerte aanvraag stellen wij een passende offerte voor u op. Zo duidelijk mogelijk wordt hierin aangegeven wat de prijs van de verschillende onderdelen zal zijn. Na het akkoord gaan met deze offerte, ontvangt een factuur (aanbetaling) van 40% van de totaalprijs.
FASE 3. Ontwerp conceptpagina
Wij starten met het ontwerpen van een conceptpagina op basis van de wensen, ideeën en eisen die u in het oriëntatie gesprek aan ons kenbaar heeft gemaakt. In overleg met u wordt dit concept aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.
FASE 4. Bouw van de website
Als u zowel het functioneel- als het grafisch design hebt goedgekeurd gaan we de website ook daadwerkelijk bouwen.  Alle pagina's worden nu ontwikkeld en alle functionaliteiten worden ingebouwd. Heeft u gekozen voor ons maxi CMS dan zullen we het Basis CMS en eventuele modules koppelen aan de website. U ontvangt  een voorlopig webadres waarop u de bouw van de website kunt volgen.
FASE 5. Oplevering van de website
Nadat u de website hebt goedgekeurd publiceren wij uw nieuwe website op internet. U krijgt zonodig instructies over het beheren van uw website middels maxi CMS. U ontvangt nadat deze fase is afgerond de factuur met het restbedrag.
FASE 6. After service (website eenmaal online)
Wij stoppen niet zodra uw website gereed is, wij gaan verder. We zijn op ieder moment bereikbaar als u vragen heeft. Als het goed gaat met u, dan gaat het goed met ons. Win Win. Onze garantie gaat verder dan webdesign alleen...