Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Iedereen wil graag zo hoog mogelijk komen te staan met een eigen website in de zoekmachines. En daarbij dan ook het liefst zonder een advertentie zodat het minder kosten met zich meebrengt. Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is de meest ideale situatie om bezoekers naar je website te krijgen. Met behulp van optimalisatie gaat de website hoger scoren in de zoekmachines bij organische (niet betaalde) zoekresultaten. Dit wordt gedaan door techniek, content en populariteit te verbeteren.

 

Zoekmachine Optimalisatie

Linkbuilding

Wat is Linkbuilding? Een deel van het antwoord zit eigenlijk al in de term: het bouwen aan een netwerk van links. Dat bouwen doen we door een link naar jouw website op websites van anderen te plaatsen. Zo’n link noemen we een backlink. De link verwijst immers terug naar jouw website. Des te meer “websites van derden” een backlink plaatsen naar jouw website, des te meer kans dat dit opvalt in Google. Als zoveel websites aandacht schenken aan jouw website, moet er wel iets goed zijn aan jouw content. Backlinks genereren is niet eenvoudig. Binnen het SEO traject welke wij aanbieden in verschillende prijsklassen doen wij ook voor jouw website / webshop aan linkbuilding.

SEO Traject verzorgt door Webart Creations

URL's

Zoekmachine vriendelijke URL’s.

Titles

Titels worden per pagina afgestemd op de inhoud.

Zoekterm

De zoekterm wordt per pagina afgestemd op de inhoud van de pagina.

H1, H2, H3

Alle pagina’s worden voorzien van de Headings H1 t/m H3.

Linkbuiding

Wij verzorgen de maandelijkse linkbuilding.

Rapportage

Maandelijkse rapportage vanuit Google Analytics.

Interesse in Zoekmachine Optimalisatie?

Goede SEO leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website of webshop in zoekmachines zoals Google.

 

SEO en duurzame groei, wij kunnen je ermee helpen:

 

  • Een hogere positie zorgt voor meer Clicks naar je site
  • Lokaal vindbaar vanaf € 65 per maand
  • Looptijd 12 maanden
  • Hoe meer tijd per maand, hoe sneller vindbaar
  • Maandelijkse Google Analytics rapportage