Werkwijze

Hoe werkt het?

Je hebt besloten een website of webshop te laten maken. Bekijk hieronder de stappen vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Uiteraard kunnen deze stappen per project op enkele details afwijken.

Bij het laten maken van een website heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij jouw wensen en doelen in kaart, en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

Na goedkeuring van de offerte gaan wij op zoek naar een passende layout voor jouw website. Wij zullen je deze tonen en vragen om goedkeuring te geven deze layout te gebruiken voor de nieuwe website, welke wij later dan aanpassen in eigen stijl, kleuren, content, etc.

Na akkoord voor de layout zal de nieuwe website op een tijdelijke locatie (URL) worden gebouwd en ontwikkeld. Je kunt live de vorderingen bekijken en direct feedback geven.

Linkjes, contactformulieren en overige functionaliteiten worden uitgebreid getest.

Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee jouw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reiken wij je alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht je moeite hebben bij het beheren van jouw website, kun je ons natuurlijk altijd vragen om advies!

Welke factoren bepalen de kosten?

De kosten van het laten maken van een professionele WordPress website lopen sterk uiteen, geheel afhankelijk van de functionaliteiten van de te maken website. Zo is een informatieve website goedkoper geprijsd als een website waar men zich moet registreren of bijvoorbeeld een webshop waar men artikelen moet kunnen aanschaffen en afrekenen met iDeal.

 

De kosten zijn dus sterk afhankelijk van de techniek achter de website, de zogenaamde plugins. Standaard, als basis, worden plug-ins voor veiligheid, anti spam, Google Maps, contactformulier en SEO geïntegreerd. Specifieke wensen zullen specifieke plug-ins eisen welke ook vaak betaalde plug-ins zijn. Verder worden voor professionele layouts/templates kosten in rekening gebracht.

 

Ben je op zoek naar een professionele basiswebsite tegen een aantrekkelijk tarief of juist een uitgebreide website/-shop met maatwerkoplossingen? Bekijk onze tarieven of vraag direct een offerte op maat aan:

Voorbeelden