Woocommerce Webshop

WooCommerce webshop laten maken

De WooCommerce webshop wordt aan de hand van de template speciaal voor jou aangepast aan je huisstijl en natuurlijk gebouwd in WordPress in combinatie met de plugin WooCommerce. Webart Creations levert de webshop klaar voor gebruik af, gevuld met een aantal producten. Natuurlijk kan je zelf eindeloos producten toevoegen. Wil je dat wij het complete artikelenbestand voor je invoeren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

WooCommerce webshop

 

De kracht van WooCommerce zit ‘m in het gebruikersgemak. Je hoeft er geen enorme nerd voor te zijn en er zijn een hoop plug-ins beschikbaar waarmee je extra functies kan toevoegen om het je nog makkelijker te maken of om je omzetkansen te vergroten.

 

WooCommerce themes

Voor WooCommerce zijn veel vooraf ontworpen WooCommerce themes: een reeds ontworpen template met goed werkende functionaliteiten die je kan aanschaffen. Er is keuze uit wel duizenden thema’s. Heb jij nou net specifiek een bepaald ontwerp in gedachten? Geen zorgen! Er zijn zo ontzettend veel thema’s te verkrijgen dat ook jouw idee er zeker tussen zit. Bovendien zijn WooCommerce themes tegenwoordig zo ontzettend flexibel wat betreft het bouwen dat hetgeen jij in gedachten hebt echt wel gerealiseerd kan worden. Geen zorgen! Wij kunnen dit zeker realiseren!

Een WooCommerce thema bevat alle belangrijke functionaliteiten: ze zijn responsive, zodat ze goed weer gegeven worden op mobiel. Zodat jouw bezoeker ongeremd los kan gaan in jouw shop, ook als die ‘s avonds lekker lui op de bank met z’n mobiel of tablet je shop bezoekt. Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor het kunnen betalen in de shop (iDeal / PayPal / etc.)  en zijn er mogelijkheden om verzendmethodes toe te voegen.  En de layout natuurlijk: alles klopt en is op elkaar afgestemd.

 

Basis mogelijkheden van een WooCommerce webshop

Hieronder de meest belangrijke basisfuncties van een WooCommerce webshop. Uitbreiding van functionaliteiten is natuurlijk altijd mogelijk.

 

Producten toevoegen en beheren

Productcategorieën beheren

Afbeeldingen carousel bij product

Voorraadbeheer

Diverse verzendmethoden

Diverse betaalmethoden (iDeal/PayPal/etc.)

Gebruikers-/rollenbeheer

Kortingen en kortingscoupons gebruiken

Verkopen aan binnen- en buitenland

Instellen verschillende btw tarieven en zones

PDF facturen en pakbonnen

Diverse rapportages

...... ik wil meer ......

Bovenstaande opties zijn de basis voor een WooCommerce webshop. Maar je wilt misschien net even iets meer,…. dat kan uiteraard. Een andere manier van het tonen van jouw producten, een tekstveld extra bij het bestellen van een artikel, scrollen door de producten, een producten slider met alle aanbiedingen, etc. Het is allemaal mogelijk.. Neem contact op met ons om alle wensen kenbaar te maken.

Wij bouwen WooCommerce Webshops met de volgende eigenschappen

Gebruiksvriendelijk

Het back-end (waar je jouw webshop beheert) is enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met een paar klikken heb je een nieuw artikel toegevoegd of tekst en foto’s gewijzigd.

Een veilig CMS

Je wilt dat jouw website veilig is. De ontwikkelaars van WordPress ook. Zij doen er alles aan om de beveiliging up-to-date te houden. Er zijn vele mogelijkheden ‘ongenode gasten’ buiten de deur te houden.

SEO vriendelijk

Zolang je kwalitatieve content met de juiste zoekwoorden schrijft en een goede link structuur hanteert heeft je webshop de potentie om heel hoog te scoren in Google. Middels de SEO plugin Yoast regelen wij dit direct voor je in!

Responsive webdesign

Doordat de meeste ontwikkelaars de thema’s (layouts) responsief maken zijn alle Webshops die gemaakt zijn met WordPress altijd goed zichtbaar op zowel tablets en smartphones als op een gewone desktop PC of laptop.

Social Media integratie

Gemakkelijke integratie met je Social Media kanalen. Het inzetten van Social Media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen via jouw webshop.

Goed uitbreidbaar

Een plugin is een kleine softwaretoevoeging. Dankzij de grote community achter WordPress zijn er tienduizenden plugins beschikbaar. Voor bijna elke denkbare functionaliteit is er wel een plugin te vinden.

Interesse in een WooCommerce webshop?

Webart Creations ontwikkelt WooCommerce webshops geheel naar wens.
Met onze webshop ben je verzekerd van:

 

  • Professionele en responsive weergave
  • Slimme technieken voor maximaal rendement
  • Goede performance en snelheid
  • Optimale vindbaarheid in Google
  • Sterke beveiliging van uw webhop