WordPress Website

WordPress website laten maken

Bij Webart Creations houden we van ons vak en dat zie je terug in onze kwaliteit- en service. Wij leveren een professionele WordPress Website voor een zeer net tarief, welke met zorg & professionaliteit voor u zal worden gebouwd.

Onze nieuwe websites zijn altijd responsive dus perfect zichtbaar op de desktop, tablet en smartphone.
We hechten veel waarde aan goede service, daarom zul je een samenwerking met ons als prettig ervaren. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Naast het laten bouwen van je website, kun je bij ons ook de Zoekmachine Optimalisatie – de vindbaarheid in Google – en het onderhoud van de website of webshop laten verzorgen.

Wij bouwen onze websites in WordPress.  WordPress is een zogenoemd contentmanagementsysteem (CMS), oftewel: een systeem waarmee je makkelijk en snel, zonder al teveel technische kennis, een website kunt beheren en aanpassen. Er bestaan tientallen CMS-programma’s, waarvan WordPress de meest gebruikte en populairste is. Dat heeft alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid van het systeem en de eindeloze opties die WordPress biedt.

 

Wordpress Website

WordPress themes

Voor WordPress zijn veel vooraf ontworpen professionele WordPress themes: een reeds ontworpen template met goed werkende functionaliteiten die je kan aanschaffen. Er is keuze uit wel duizenden thema’s. Heb jij nou net specifiek een bepaald ontwerp in gedachten? Geen zorgen! Er zijn zo ontzettend veel thema’s te verkrijgen dat ook jouw idee er zeker tussen zit. Bovendien zijn WordPress themes tegenwoordig zo ontzettend flexibel wat betreft het bouwen dat hetgeen jij in gedachten hebt echt wel gerealiseerd kan worden. Geen zorgen! Wij kunnen dit zeker realiseren!

Wij bouwen WordPress website met de volgende eigenschappen

Gebruiksvriendelijk

Het back-end (waar je jouw website beheert) is enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met een paar klikken heb je een nieuwe pagina gemaakt, je menu verandert of tekst en foto’s toegevoegd.

Een veilig CMS

Je wilt dat jouw website veilig is. De ontwikkelaars van WordPress ook. Zij doen er alles aan om de beveiliging up-to-date te houden. Er zijn vele mogelijkheden ‘ongenode gasten’ buiten de deur te houden.

SEO vriendelijk

Zolang je kwalitatieve content met de juiste zoekwoorden schrijft en een goede link structuur hanteert heeft je website de potentie om heel hoog te scoren in Google. Middels de SEO plugin Yoast is dit allemaal goed in te richten.

Responsive webdesign

Doordat de meeste ontwikkelaars de thema’s (layouts) responsief maken zijn websites die gemaakt zijn met WordPress altijd goed zichtbaar op zowel tablets en smartphones als op een gewone desktop PC of laptop.

Social Media integratie

Gemakkelijke integratie met je Social Media kanalen. Het inzetten van Social Media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.

Goed uitbreidbaar

Een plugin is een kleine softwaretoevoeging. Dankzij de grote community achter WordPress zijn er tienduizenden plugins beschikbaar. Voor bijna elke denkbare functionaliteit is er wel een plugin te vinden.

Interesse in een WordPress website?

Webart Creations ontwikkelt WordPress websites geheel naar wens.
Met onze websites bent u verzekerd van:

 

  • Professionele en responsive weergave
  • Slimme technieken voor maximaal rendement
  • Goede performance en snelheid
  • Optimale vindbaarheid in Google
  • Sterke beveiliging van uw website

wordpress website